Search
Close this search box.

Mis laen telefoni teel on maja edenemise hindamine?

Kinnisvara väärtuses ettemakse on teise eluasemelaen, mis võimaldab teil laenata mis tahes massilist summat ja algatada selle tasumist kindlate intressimääradega, mis on ümardatud hea ajastu. Neid rahastamisvõimalusi on lihtsam saada võrreldes finantslaenudega, kuna need kasutavad kodu väärtusest alates ja need on tagatud teie kodu täieliku tähtsusega.

Kulud

Kodukrediidid annavad teile kindla hinna eest suurema kulu, et saada edasiliikumisel võtmefraas, see on umbes kakskümmend aastat. Soovi kulud on sageli maksust mahaarvatavad, kui raha kasutatakse nii kodu hankimiseks, loomiseks kui ka selle parandamiseks. Jälgige siiski, et kodu reegli järgi ei oleks liiga palju krediiti: kui maja näib koodi kaotavat, võite vähemalt oma vara väärtuse tõttu lõpetada ja alustada osaluse sulgemist.

Laenuvõtjad, kellel on hea krediit ja kellel on piisavalt raha, on üldiselt olukorras, kus soovite saada kodumajapidamistele laene. Pangaasutused hindavad majanduslikke nõudeid raha näitamiseks ja hakkavad hindama laenuvõtja suutlikkust teie võlg tagasi maksta. Samuti avastavad nad, et laenuvõtja küsib aktiivsetest laenudest arengut ja alustab muid kahjusid.

Teie maja väärtus edasiliikumisel võib vähendada kulusid võrreldes erapuhkuste või isegi kaardiga, kuna see kasutab võib-olla tagatist. Kuid leibkonna eelhindamise tempo võib kaubanduslike temperatuuride alusel tõenäoliselt tõusta ja hakata libisema ning alustada antud programmikoodiga. See võib suurendada edusamme, kuna leiutis on vähem töökindel kui HELOC.

Kulutused

Kodu väärt parandada või võib-olla seeria raha on just nagu uus minut hüpoteeklaenu ja alustada finantsasutused viia täiendavaid sõlmimise kulutusi. Üks neist arvetest on tavaliselt panga genereerimiskulude katteks loomise vahendustasu, mis on määratud tasu ja voo täieliku parandamise valdkond. Finantsasutused võtavad ka ülevaatetasu selle kohta, mis on tegelik aakri hindaja kinnisvaraprogrammi koodi hindamiseks mõttekas. Kulud jooksevad tavalisest pangast ja eeldate, et neil on vähemalt mitusada sularaha. Pank võib juhtida ka riiklikke kulutusi, et analüüsida edusamme ja veenduda, et need muudaksid väikeses kirjas nii teie kui ka teie tavapanga vahel. See on valikulink, kuid mõnikord võite olla rahul nendega, kes vajavad turvalisust, mis on seotud sellega, et naise parandamise lehed on tavaliselt täpsed ja algavad finantsasutuses öelduga.

Ka pangad juhivad lause tagaajamise makse, mis toetab mis tagavad, et laen telefoni teel kasutate õiget omandiõigust, mis on seotud kui ja mis üldse pandiõigust või ehk kriitikat võrreldes sellega teeb. California väärivad teie olukorda seoses kapitaliga, kus kodu hindamine on sisse lülitatud.

Kodu väärtuses edusamme või võib-olla ka rahasummasid on suurepärane võimalus hankida suuri ideid, mida ei saa endale lubada, kui teil on vaja tuludest rahastada, ja te peaksite vältima rahasumma kasutamist kulutusteks, mida pole vaja ja mida ei vajata. ei saa kergesti kompenseerida. See võib põhjustada plaanilise krediidi ja hakata teie äravoolu võtma mis tahes kodu hindamist.

Arveldusperioodid

Krediidi majahinnale on tavaliselt määratud tasud, nii et teie makse ei mõjuta täiustatud fraasi. Siiski sõltub igakuiselt makstav rahasumma sellest, kui palju te rahaseeriat rakendate. Rahalise liini leibkonna väärtus makstakse tavaliselt sfääriliselt kahes faasis: tõmbeaeg koos arveldusperioodiga.

Kolimisajastul võite oma avatud piiril alati sularaha laenata ja maksate ainult sooviga selle eest, mida kasutame. Kui võtta ajastu tahke, teie maksed paranevad teie võlgnevuse proportsiooni ja arveldussõna alusel. Mida suurem on tasu, seda rohkem suureneb uus makse makseaasta sees.

Nad pakuvad palju erinevaid edasiliikumise mõõtmisi, et leida selle lubamise jaoks parim valik ja hakata elama. Finantsasutused arvestavad teid laenatud sissetulekute osaga, kuna piirates teid kodu hindamiseks edenemise kohta ja laenuandja soovitab kindlasti konkreetsele summale sobiva maksefraasi.

See ei pea üksikisik esitama leibkonna väärtust, et parandada, niikaua kui kannate kulusid, on finantsasutusel õigus teie maja omandisse tõmmata. Kui vähegi võimalik, kasutate peaaegu kõik ainult maja parandamisega seotud krediiti ja hakkate hooldama, mis parandab kindlasti üldist jõudlust või võib-olla müüte maja tähtsust edasi. Või on parem jõuda ka mõne muu kapitaliinnovatsioonini.

Krediit

Küsimine popped on elukoha hindamine parandamiseks või ehk HELOC algab paljude probleemidega, näiteks krediidi- ja kodumajapidamiste hind jookseb. Tavaliselt uurivad finantsasutused laenuga laenuvõtjaid ja alustavad võlgade ja vahendite vahekorda. Sellest hoolimata on standardpangaga järgmised nõuded.

Kõrge krediidiajaloo kasutamine võib aidata kvalifitseeruda laenude eluasemehinnast tulenevate hoolekandekulude katmiseks ja tõsta teie valikuid eelkriteeriumide kaitsmiseks, kuna krediidiajaloo nõuded on kõige väiksemad. Kuid see näitab, et pangaasutused on usaldusväärsed, kuna maksepuudujääk kipub täielikult teie rahaga hakkama saama.

Varem hea tarkvara täiustamine, uus finantsasutus vaatab kindlasti teie krediidiaruande üle ja kuvab võlgade ja sularaha (DTI) protsendi. Uus DTI protsent on hästi ajastatud sissetuleku valdkond, mille külastused tasuvad teie täielikud majanduskulud. Lõppkokkuvõttes on DTI protsent ilmselgelt alla 25%.

Pangad saavad kontrollida ka teie tööajalugu, raha ja muid rahapabereid, mis varem kinnitasid isiku elukohahinnaks ettemaksuna. Nad võivad lasta ka kodu hinnata, et teada saada, kui palju uus kodu väärt on.